MENY
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset
Barbie, Kaféset

Barbie, Kaféset

699 kr

Under er det tilvalg du kan kjøpe til dette produktet:

Barbie, Fashionistas Good Vibes +250 kr
Produkt:699 kr
Tillvalg:
Konfigurasjon:
Totalt:
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

​Utforsk hvor morsomt det kan være i en kaffebar med lekesettet Barbie® Coffee Shop! Hvis du liker å lage kaffe og smoothie-drikker, da kan du starte en kafé! Lekesettet Barbie® Coffee Shop kommer med en Barbie®-dukke iført en søt svart-hvitt stripet skjorte og et rosa forkle og med en sporty frisyre med håret i en knute. Og Barbie®-dukken er klar til å hjelpe kundene sine! Kaffebaren har et menybrett og en maskin for å lage kaffe, smoothies og te (vri på hjulet for å velge favorittsmakene).
Ekstra tilbehør inkluderer en kanne med melk, sjokoladesaus, kaffekopper, smoothie-kopper, en tekopp og mye annet. Det følger også med en del søtsaker, deriblant kake på pinne, en cupcake og cookies, en kjøledel har plass til to flasker med vann, og blant snacksen finner man en Power Bar.
Når en kunde har bestemt seg og bestillingen er klar, kan Barbie®-dukken slå det inn i kassa! Kaffebarsettet har over 20 deler til historiefortelling (enkelte har en festefunksjon, slik at Barbie® dukken kan holde varen).
Barna kommer til å elske de uendelige mulighetene for kreative uttrykk og moro med kaffebaren! Dette er en flott gave til barn fra tre år og oppover, særlig barn som elsker å lage kaffe, servere godsaker og lære seg å lage mat! Dukkene kan ikke stå uten støtte. Farger og dekor kan variere.​​
Med lekesettet Barbie® Coffee Shop kan du drive en kafé! ​​
Inkluderer kaffebar, Barbie®-dukke og over 20 tilbehør for lek og kreativ utfoldelse!​Barbie®-dukken har på seg en søt stripete skjorte, et rosa forkle og sporty frisyre med håret i en knute og kan lage kaffe, smoothies og te til kundene sine. (Vri på hjulet på maskinen for å velge favorittsmakene.)​
Barbie® serverer også søtsaker, flaskevann og mye mer! Når en kundes ordre er klar, kan Barbie®-dukken slå inn bestillingen i kassa!
Noen av gjenstandene har en festefunksjon som gjør at Barbie®-dukken kan holde dem for realistisk lek!​
Utforsk en verden av kreativ lek og historiefortellingmoro med Barbie® Coffee Shop-lekesettet!​
Dette er en flott gave for barn som er tre år og eldre, særlig de som elsker kafé, kaffe og godsaker og vil lære seg å lage mat!

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0109
Varemerker Barbie
Strekkode 887961862881
Country of origin CN
Produkttype Modedukker