MENY
Barbie, Fashionistas Blå klänning
Barbie, Fashionistas Blå klänning
Barbie, Fashionistas Blå klänning

Barbie, Fashionistas Blå klänning

249,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie®-dukken hyller mangfold med unike motedukker som oppmuntrer til realistiske historier og grenseløse drømmer.
Med en rekke forskjellige hudfarger, øyenfarger, hårfarger og -teksturer, kroppsfasonger og klær er Fashionistas™-dukkene utviklet for å reflektere verden slik barna ser den rundt seg. I tillegg får de uendelig mange muligheter for å lage egne historier og uttrykke sin egen stil.
Inneholder Barbie® Fashionistas™-dukke med klær og tilbehør. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Barbie®-dukkene kan ikke stå uten støtte. De flate skoene passer til dukker med bevegelig ankel eller flate føtter. Farger og dekor kan variere.​
Denne serien med 12 Barbie® Fashionistas™-dukker omfatter 6 kroppsfasonger, 9 hudfarger, 6 øyenfarger, 11 hårfarger, 10 frisyrer og en rekke moteriktige klær og tilbehør.
Barbie®-dukken mangler et bein og bruker benprotese – barna kan enkelt ta den av og på, noe som gir en unik mulighet for å lage nye historier. ​Hun har på seg en kjole med rysjeermer og V-striper. ​Hvite joggesko og øreringer i sølv fullender stilen.
Det lange, brune håret er satt opp i en liten hestehale for et trendy utseende.​
Dette er en flott gave til barn fra 3 år og opp, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.
Med flere varianter er det enda morsommere å samle på Barbie® Fashionistas™-dukkene – samle dem alle (selges hver for seg så langt lageret rekker).

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0510
Varemerker Barbie
Strekkode 887961694567
Country of origin CN
Produkttype Modedukker