MENY
Kampanje -25% Barbie, Fashionistas Dream all day
Barbie, Fashionistas Dream all day
Barbie, Fashionistas Dream all day

Barbie, Fashionistas Dream all day

187 kr 249,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie® Fashionistas™ hyller mangfold med unike motedukker som oppmuntrer til realistiske historier og grenseløse drømmer.
Med en rekke forskjellige hudfarger, øyenfarger, hårfarger og -teksturer, kroppsfasonger og klær er Fashionistas™-dukkene utviklet for å reflektere verden slik barna ser den i dag. I tillegg får de uendelig mange muligheter for å lage egne historier og uttrykke sin egen stil.
Inneholder Barbie® Fashionistas™-dukke med klær og tilbehør. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Barbie®-dukkene kan ikke stå uten støtte. De flate skoene passer til dukker med bevegelig ankel eller flate føtter. Farger og dekor kan variere.Den nye serien med Barbie® Fashionistas™-dukker omfatter 6 kroppsfasonger, 9 hudfarger, 6 øyenfarger, 11 hårfarger, 10 frisyrer og en rekke moteriktige klær og tilbehør.
Barbie®-dukken har den originale kroppsfasongen og har på seg en hvit singlet med påskriften «Dream all day» og et stripete skjørt med glitrende farger.
Hvite joggesko og sølvarmbånd fullender stilen.
Det lange håret er platinablondt med nyanser av blått for et trendy utseende.
​Dette er en flott gave til barn fra 3 år og opp, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.​
Med flere varianter er det enda morsommere å samle på Barbie® Fashionistas™-dukkene – samle dem alle (selges hver for seg så langt lageret rekker).

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0511
Varemerker Barbie
Strekkode 887961694604
Country of origin CN
Produkttype Modedukker