MENY
Kampanje -25% Barbie, Fashionistas Dream often
Barbie, Fashionistas Dream often
Barbie, Fashionistas Dream often

Barbie, Fashionistas Dream often

187 kr 249,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie® Fashionistas™ hyller mangfold med unike motedukker som oppmuntrer til realistiske historier og grenseløse drømmer. Med en rekke forskjellige hudfarger, øyenfarger, hårfarger og -teksturer, kroppsfasonger og klær er Fashionistas™-dukkene utviklet for å reflektere verden slik barna ser den i dag. I tillegg får de uendelig mange muligheter for å lage egne historier og uttrykke sin egen stil.
Inneholder Barbie® Fashionistas™-dukke med klær og tilbehør. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Barbie®-dukkene kan ikke stå uten støtte. De flate skoene passer til dukker med bevegelig ankel eller flate føtter. Farger og dekor kan variere.​
Den siste serien med Barbie® Fashionistas™-dukker omfatter 7 kroppsfasonger, 9 hudfarger, 7 øyenfarger, 11 hårfarger, 12 frisyrer og en rekke moteriktige klær og tilbehør.Barbie® -dukken har en mer formfull kroppsfasong enn den originale dukken og har på seg en rosa genserkjole med skriften «dream often» på. ​Hvite joggesko og et par solbriller gjør utseendet komplett.
Det lange håret er inspirert av havfruer og i regnbuefarger og satt opp på en trendy måte.​​​
Dette er en flott gave til barn fra 3 år og opp, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.​
Med flere varianter er det enda morsommere å samle på Barbie® Fashionistas™-dukkene – samle dem alle (selges hver for seg så langt lageret rekker).

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0521
Varemerker Barbie
Strekkode 887961804393
Country of origin CN