MENY
Barbie, Fashionistas Girl Power
Barbie, Fashionistas Girl Power
Barbie, Fashionistas Girl Power

Barbie, Fashionistas Girl Power

249,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie® Fashionistas™ hyller mangfold med unike motedukker som oppmuntrer til realistiske historier og grenseløse drømmer.
Med en rekke forskjellige hudfarger, øyenfarger, hårfarger og -teksturer, kroppsfasonger og klær er Fashionistas™-dukkene utviklet for å reflektere verden slik barna ser den i dag. I tillegg får de uendelig mange muligheter for å lage egne historier og uttrykke sin egen stil. Inneholder Barbie® Fashionistas™-dukke med klær og tilbehør. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Barbie®-dukkene kan ikke stå uten støtte.
De flate skoene passer til dukker med bevegelig ankel eller flate føtter. Farger og dekor kan variere.Den nye serien med Barbie® Fashionistas™-dukker omfatter 6 kroppsfasonger, 9 hudfarger, 6 øyenfarger, 11 hårfarger, 10 frisyrer og en rekke moteriktige klær og tilbehør.Barbie®-dukken er høyere enn originalen og har på seg en svart singlet med motorsykkeltrykk og påskriften «Girl power», samt et rødt skjørt i kunstskinn med rysj.
Lilla støvler og gullarmbånd fullender stilen.
Det lange, brune håret til Barbie®-dukken er flettet i en moderne frisyre.​
Dette er en flott gave til barn fra 3 år og opp, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.​
Med flere varianter er det enda morsommere å samle på Barbie® Fashionistas™-dukkene – samle dem alle (selges hver for seg så langt lageret rekker).

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0514
Varemerker Barbie
Strekkode 887961694628
Country of origin CN
Produkttype Modedukker