MENY
Barbie, Fashionistas Unicorn Believer
Barbie, Fashionistas Unicorn Believer
Barbie, Fashionistas Unicorn Believer

Barbie, Fashionistas Unicorn Believer

249,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie® Fashionistas™ hyller mangfold med unike motedukker som oppmuntrer til realistiske historier og grenseløse drømmer.
Med en rekke forskjellige hudfarger, øyenfarger, hårfarger og -teksturer, kroppsfasonger og klær er Fashionistas™-dukkene utviklet for å reflektere verden slik barna ser den i dag. I tillegg får de uendelig mange muligheter for å lage egne historier og uttrykke sin egen stil.
Inneholder Barbie® Fashionistas™-dukke med klær og tilbehør. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Barbie®-dukkene kan ikke stå uten støtte. De flate skoene passer til dukker med bevegelig ankel eller flate føtter. Farger og dekor kan variere.Den nye serien med Barbie® Fashionistas™-dukker omfatter 6 kroppsfasonger, 9 hudfarger, 6 øyenfarger, 11 hårfarger, 10 frisyrer og en rekke moteriktige klær og tilbehør.
Barbie®-dukken har en mer fyldig kroppsform enn originalen og har på seg en lilla kjole med fargede ermer og halskant og påskriften «Unicorn believer».
Hvite støvler og hjerteformede solbriller fullender stilen.
Det lange, mørke håret til Barbie®-dukken er stylet med trendy bølger.
​Dette er en flott gave til barn fra 3 år og opp, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.​
Med flere varianter er det enda morsommere å samle på Barbie® Fashionistas™-dukkene – samle dem alle (selges hver for seg så langt lageret rekker).

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0515
Varemerker Barbie
Strekkode 887961694642
Country of origin CN
Produkttype Modedukker