MENY
Kampanje -25% Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck
Barbie, Food Truck

Barbie, Food Truck

974 kr 1 299 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt på dette produktet
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Tut, tut! Gjør deg klar for matlaging og moro med Barbie® Fresh 'n' Fun Food Truck! Hvis du liker å lage deilig mat og å servere kunder, kan du drive en matvogn! Bilen er 45,7 cm lang, har fargerik Barbie®-matgrafikk på utsiden og kan åpnes til lekeområder for å tilberede og servere mat – komfyr og takke, smoothiestasjon, serveringsbar og skap med lagringsplass.
Matvognen leveres også med over 30 tilbehør for historiefortelling, inkludert frittstående menytavle, gryter, redskaper, serveringsbrett, tallerkener, frityrgryte til pommes frites, hurtigmikser til smoothie, matvarer, tilbehør og sitteplasser for sultne kunder! I tillegg har noen av gjenstandene en festefunksjon som gjør at Barbie®-dukken (selges separat) kan holde dem for realistisk lek. Nam, hva lager du, Barbie®?
Når en kunde har bestemt seg, kan Barbie®-dukken slå inn bestillingen i kassa!
Inkluderer Barbie® Fresh 'n' Fun™ Food Truck og over 30 tilbehør for historiefortelling som gjør det morsomt å leke. Det er en flott gave til barn fra 3 år og oppover, spesielt de som elsker å lage mat, servere kunder og perfeksjonere sine kulinariske ferdigheter! Farger og dekor kan variere
Du kan drive en matvogn og lage god mat til kunder med Barbie® Fresh 'n' Fun™ Food Truck!​
Inkluderer et kjøretøy på 45,7 cm med fargerik Barbie®-grafikk på utsiden og over 30 tilbehør for lek og kreativitet!
Matvognen kan åpnes i lekeområder for å tilberede og servere mat, og den har komfyr og takke, smoothiestasjon, serveringsbar og skap med lagringsplass.
Matvognen leveres også med over 30 tilbehør for historiefortelling, inkludert frittstående menytavle, gryter, redskaper, serveringsbrett, tallerkener, frityrgryte til pommes frites, hurtigmikser til smoothie, matvarer, tilbehør og sitteplasser for sultne kunder!
​Barbie®-dukke (selges separat) kan lage all slags god mat til kundene sine, inkludert salater, burgere, taco, pommes frites med mer! Når en kundes ordre er klar, kan Barbie®-dukken slå inn bestillingen i kassa!
Noen av gjenstandene har en festefunksjon som gjør at Barbie®-dukken kan holde dem for realistisk lek!
Det er en flott gave til barn fra 3 år og oppover, spesielt tilhengere av matvogner og de som vil lære de nyeste matlagingstipsene og -ferdighetene!

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0111
Varemerker Barbie
Strekkode 887961862898
Country of origin CN