MENY
Barbie, Princess Adventure deluxe princess Barbie
Barbie, Princess Adventure deluxe princess Barbie
Barbie, Princess Adventure deluxe princess Barbie

Barbie, Princess Adventure deluxe princess Barbie

499 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket

Barbie®-dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien. Barbie®-dukken har en trendy, kongelig stil, og hun er kledd i en rosa topp og skjevt skjørt med søt, glitrende skrift hvor det står «believe», «happy», «dream» og mer. En metallisk jakke med fuskeskinn får henne til å skinne som en stjerne, og de blå, høye skoene setter farge på antrekket.
Stilig tilbehør gjør alle Barbie®-historiene om til moteeventyr, og ingen prinsesseeventyr er komplett uten et kjæledyr – Barbie®-dukkens valp er kjempesøt med sin egen tiara og sitt eget halskjede.
Med dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ kan unge sinn følge Barbie® og vennene hennes når de drar ut på en reise av kongelige dimensjoner. Barn på 3 til 7 år som har fantasien i orden, kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.
Barna kan samle på flere Barbie® Princess Adventure™-dukker og -tilbehør for å lage historier i hele kongeriket. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Dukken kan ikke stå uten støtte. Farger og dekor kan variere.
Barbie®-dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien.
Barbie®-dukken setter en trendy vri på prinsesseantrekket med et stort skjørt med glitrende motiv, en metallisk jakke med fuskepels og knallblå, høye sko.
Det stilige tilbehøret omfatter en rosa tiara, et par platåsandaler, veske med perledetaljer, kattesolbriller, halskjede og smarttelefon.
Inkl. et kongelig kjæledyr med egen tiara og halsbånd.
Barn på 3 til 7 år som har fantasien i orden, kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.
Barna kan samle på flere Barbie® Princess Adventure™-dukker og -tilbehør for å lage historier i hele kongeriket.

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0710
Strekkode 887961857597
Varemerker Barbie
Country of origin CN