MENY
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy
Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy

Barbie, Princess Adventure Deluxe Princess - Daisy

499 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie®-dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien – og ingen Barbie®-eventyr er komplett uten bestevennen Daisy!
Daisy-dukken har en trendy, kongelig stil, og hun er kledd i en fiolett topp og stort skjørt med søt, glitrende skrift hvor det står «believe», «happy», «dream» og mer. En kort, metallisk jakke får henne til å skinne som en stjerne, og de rosa, høye skoene setter farge på antrekket. Stilig tilbehør gjør alle Barbie®-historiene om til moteeventyr, og kattungen med egen tiara og halsbånd setter fantasien i sving.
Med dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ kan unge sinn følge Barbie® og vennene hennes når de drar ut på en reise av kongelige dimensjoner. Barn på 3 til 7 år som har fantasien i orden, kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.
Barna kan samle på flere Barbie® Princess Adventure™-dukker og -tilbehør for å lage historier i hele kongeriket. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Dukken kan ikke stå uten støtte. Farger og dekor kan variere.
Barbie®-dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien.
Daisy-dukken setter en trendy vri på prinsesseantrekket med et stort skjørt med glitrende motiv, en metallisk jakke, rosa, høye sko og en tiara med innebygde høretelefoner.
Det stilige tilbehøret omfatter spisse ballerinasko, veske med perledetaljer, kattesolbriller, halskjede og smarttelefon.
Kattungen til​ Daisy-dukken er utrolig søt i egen tiara og et halsbånd med sløyfedetaljer.
Barn på 3 til 7 år som har fantasien i orden, kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.
Barna kan samle på flere Barbie® Princess Adventure™-dukker og -tilbehør for å lage historier i hele kongeriket.

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0711
Varemerker Barbie
Strekkode 887961857603
Country of origin CN
Produkttype Modedukker