MENY
Barbie, Princess Adventure Feature Horse
Barbie, Princess Adventure Feature Horse
Barbie, Princess Adventure Feature Horse
Barbie, Princess Adventure Feature Horse
Barbie, Princess Adventure Feature Horse
Barbie, Princess Adventure Feature Horse
Barbie, Princess Adventure Feature Horse

Barbie, Princess Adventure Feature Horse

1 299 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
Fri frakt på dette produktet
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie®-dukker og leker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien – og ingen Barbie®-eventyr er komplett uten hesten hennes!
Barbie® Prance & Shimmer™-hesten har tre originale sanger fra Barbie® Princess Adventure™, mer enn 25 lys- og lydkombinasjoner og realistiske handlinger som å gni nesen mot deg og danse, og den er utgangspunktet for uendelig mange morsomme historier.
Det er flere måter å aktivere funksjonene på. Du kan røre ved tiaraen til hesten for å se hovene, tiaraen og bisselet lyse mens hun gnir nesten mot deg og knegger (det er så søtt!). Du kan også trykke på knappen ved halen og vippe henne opp på bakbeina for å aktivere et magisk lysshow, spille en sang og se at hun danser til melodien. Du kan bøye knærne på Barbie®-dukken slik at hun kan ri på ordentlig. Bare sett henne i den rosa salen, sett føttene i stigbøylene og galopper ut på eventyr. Med dukker og leker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ kan unge sinn følge Barbie® og vennene hennes når de drar ut på en reise av kongelige dimensjoner.
Barn på 3 til 7 år som har fantasien i orden, kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli. Barna kan samle på flere Barbie® Princess Adventure™-dukker og -tilbehør for å lage historier i hele kongeriket. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Dukken kan ikke stå uten støtte. Farger og dekor kan variere.
Dette Barbie®-settet med dukke og hest er inspirert av Barbie® Princess Adventure™, og tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien.
Med 3 originale sanger, mer enn 25 lys- og lydkombinasjoner og realistiske handlinger som å gni nesen mot deg og danse, er dette kongelige kjæledyret utgangspunktet for uendelig mange morsomme historier.
Du kan røre ved tiaraen til hesten for å se hovene, tiaraen og bisselet lyse mens hun gnir nesen mot deg og knegger.
Trykk på knappen ved halen til hesten og vipp henne opp på bakbeina for å aktivere et magisk lysshow, spille en sang og se at hun danser til melodien.
Barbie®-dukken er kledd for eventyr i et blått prinsesseskjørt, glitrende topp, støvler og tiara. Du kan bøye beina hennes og sette henne i salen for å ri rett inn i historien.
Med så mange morsomme funksjoner er Barbie®-dukken og Prance & Shimmer™-hesten hennes en perfekt gave til barn fra 3 til 7 år, spesielt til de som liker dyr og prinsesser.
De kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0716
Strekkode 887961857627
Varemerker Barbie
Country of origin CN
Produkttype Modedukker