MENY
Barbie, Princess Adventure Prince Doll
Barbie, Princess Adventure Prince Doll
Barbie, Princess Adventure Prince Doll
Barbie, Princess Adventure Prince Doll
Barbie, Princess Adventure Prince Doll

Barbie, Princess Adventure Prince Doll

279,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie®-dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien – og ingen Barbie®-eventyr er komplett uten Ken™! Denne Barbie® Princess Adventure™ Prince Ken™-dukken har på seg en blå jakke i imitert skinn med epålett, kongelige medaljer og sølvnagler.
De hvite joggeskoene og syrevaskede olabuksene er trendy, og kronen setter virkelig prikken over i-en på denne prinsestilen. Med dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ kan barna følge Barbie® og vennene hennes når de drar ut på en reise av kongelige dimensjoner. Barn på 3 til 7 år som har fantasien i orden, kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.
Barna kan samle på flere Barbie® Princess Adventure™-dukker og -tilbehør for å lage historier i hele kongeriket. Selges hver for seg så langt lageret rekker.
Dukken kan ikke stå uten støtte. Farger og dekor kan variere.
Barbie®-dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™ tar små drømmere med på en reise til et land langt borte der det ikke er noen grenser for fantasien.
Denne Prince Ken™-dukken er helt konge der han er kledd i en blå jakke i imitert skinn med epålett, kongelige medaljer og sølvnagler.
De syrevaskede olabuksene og hvite joggeskoene er trendy, og kronen setter virkelig prikken over i-en på denne prinsestilen.
Barn på 3 til 7 år som har fantasien i orden, kommer til å sette pris på å fantasere frem sine egne kongelige eventyr med dukker inspirert av Barbie® Princess Adventure™, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.
Barna kan samle på flere Barbie® Princess Adventure™-dukker og -tilbehør for å lage historier i hele kongeriket.

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0702
Varemerker Barbie
Strekkode 887961857504
Country of origin CN
Produkttype Modedukker