MENY
Fisher-Price, Linkimals Pinnsvin
Fisher-Price, Linkimals Pinnsvin
Fisher-Price, Linkimals Pinnsvin

Fisher-Price, Linkimals Pinnsvin

599 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket

Linkimals™ Happy Shapes Hedgehog™ er fullpakket med spennende lek som utvikler seg i takt med barnet. De aller yngste kan snurre, dreie, trykke og dytte på aktivitetsknappene på ryggen til pinnsvinet, eller de kan trykke på de lysende knappene for å høre sanger og uttrykk om farger, former og tall.
Når de blir litt eldre, kan de dytte eller trekke pinnsvinet bortover for å høre morsom musikk og lyder. I tillegg gjenkjenner Happy Shapes Hedgehog™ andre Linkimals™-venner, og sammen lager de et synkronisert musikk- og lysshow. (Andre Linkimals™-leker selges separat.)
Når utviklingen går som en lek™ Tidlig læring: De artige sangene og uttrykkene til pinnsvinet introduserer babyen for former, tall og farger.
Grovmotorikk: Fra barnet kan sitte og leke til det kan dytte ting bortover mens det krabber, og til det kan gå og trekke dyrekompisen med seg, hjelper dette søte pinnsvinet med å utvikle grovmotorikken.
Finmotorikk: Det er gøy å snurre på rullen, vri på sommerfuglknappen, trykke på bryteren og rasle med kulene – og disse aktivitetene styrker i tillegg barnets fingerferdighet og øye-hånd-koordinasjon.
En smilende, interaktiv pinnsvin-trekkeleke med lys, musikk og sanger.Trykk på de fem knappene med lys for å høre om former, farger og tall.Når barnet snurrer på rullen eller triller pinnsvinet bortover, aktiveres sanger, lyder og uttrykk.
Samle på andre Linkimals™-venner for å se hvordan de samhandler. (Lekene selges hver for seg så langt beholdningen rekker.)
For barn på 9 måneder og oppover

Produktinformasjon
Varemerke Fisher-Price
Artikkelnr. 118-972-1746
Strekkode 887961899603
Varemerker Fisher-Price
Country of origin CN
Produkttype Aktivitetsleker