MENY
LEGO Minecraft 21152, Eventyr med sjørøverskip
LEGO Minecraft 21152, Eventyr med sjørøverskip
LEGO Minecraft 21152, Eventyr med sjørøverskip

LEGO Minecraft 21152, Eventyr med sjørøverskip

649 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.LEGO-set] fra LEGO

Skip ohoi! Sjekk ut ditt kule, nye Minecraft™ sjørøverskall, og bli med Alex på spennende sjørøvereventyr på en hodeskalleøy i Minecraft. Bygg et fryktinngytende sjørøverskip med gulldetaljer, sjørøverflagg, landgang, kanoner og til og med en søt papegøye! Lad skipskanonene, og forsvar skilpadden og skilpaddeeggene mot den omstreifende zombien. Finn deretter fram kart og kompass, og hopp oppi robåten for å dra på fisketur. Eller kanskje den snille delfinen kan vise deg veien til en skjult skatt? Og når du føler for å gjøre noe nytt, kan du bygge om modulsettet til en fantastisk tropisk sjørøverbase!

Bygg et sjørøverskip med gulldetaljer, sjørøverflagg, landgang, kanoner og til og med en søt papegøye. Settet LEGO® Minecraft™ Eventyr med sjørøverskip har mange nye funksjoner og karakterer lansert i januar 2019, inkludert en minifigur med sjørøver-skall, en delfin og en skilpadde med to egg. Plasser zombien i den spesielle zombiebasen for ekte Minecraft zombie-ildeffekt, og hold de fiendtlige mobene på avstand med skipskanonene. Opplev spennende Minecraft-sjørøvereventyr med dette LEGO Minecraft settet. Det er lett å bytte om på skipets moduler og bygge en tropisk sjørøverbase. Du kan også kombinere settet med andre sett for å bygge et helt spesielt LEGO Minecraft univers! Inneholder også en minifigur av Alex.


• Inneholder to minifigurer: en sjørøver og Alex. Inneholder også en Minecraft™ zombie og nye Minecraft figurer av en delfin, papegøye og skilpadde lansert i januar 2019.
• Inneholder en byggbar Minecraft™ øy og et sjørøverskip med rakettskytende kanoner, gulldetaljer, sjørøverflagg, landgang og robåt.
• Sett sjøbein om bord i et ekte Minecraft™ sjørøverskip. Avfyr kanonene for å holde de fiendtlige mobene på avstand og beskytte skilpaddeeggene mot zombien.
• Pass på den søte papegøyen, og mat delfinen.
• Flytt om på skipsmodulene for å lage et Minecraft™ skipsvrak.
• Inneholder et sverd.
• Inneholder tilbehør som kart, TNT, ildelementbase, to spader, kiste, skatt, sjørøverflagg, vannflaske, fakkel og kompass.
• La fantasien få fritt spillerom – bygg om settet, og lag flere LEGO® Minecraft™ modeller!
• Dette settet inneholder over 386 deler.
• Settet er over 15 cm høyt, 23 cm bredt og 23 cm dypt.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Produktinformasjon
Varemerke LEGO
Artikkelnr. 350-21152
Passe alder 8+
Antall biter 386
Serie Minecraft
Varemerker LEGO