MENY
LEGO Super Heroes 76117 - Batman-robot mot Poison Ivy-robot
LEGO Super Heroes 76117 - Batman-robot mot Poison Ivy-robot
LEGO Super Heroes 76117 - Batman-robot mot Poison Ivy-robot

LEGO Super Heroes 76117 - Batman-robot mot Poison Ivy-robot

449 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.LEGO-set] fra LEGO

Bli med Batman for å redde The Flash fra Poison Ivy og Firefly i en spennende kamp mellom Batman-robot og Poison Ivy-robot! Bruk kraftstøt for å starte robotene, minifigurene og våpnene, og gjør deg klar for et oppgjør mellom superhelter og superskurker. Angrip med Bat-robotens doble knotteskyter. Unngå de giftige plantene Poison Ivy-roboten skyter mot deg, og få løs The Flash fra robotens bladgrep. Fang Firefly med nettskyteren, velt Poison Ivy-roboten med det roterende sagbladet og stikk av sammen med The Flash!

Bli med når Batman skal redde The Flash fra Poison Ivy og Firefly i det actionfylte byggesettet LEGO DC Batman 76117 Batman-robot mot Poison Ivy-robot. Den bevegelige Batman-roboten har en minifigur-cockpit som kan åpnes, doble knotteskytere, roterende sagblad og nettskyter, mens Poison Ivy-roboten har en minifigur-cockpit, knotteskyter og veltefunksjon. Begge robotene har også gripehender som kan holde en minifigur. Dette fantastiske Batman-settet inneholder fire LEGO minifigurer samt 10 utvalgte kraftstråle-elementer som du kan tilpasse modeller, minifigurer og våpen med for enda mer kreativ lek.


• Superheltleken inneholder fire minifigurer: Batman, Poison Ivy, The Flash og Firefly.
• Batman-roboten har en minifigur-cockpit som kan åpnes, bevegelige armer og bein, gripehender som kan holde fast en minifigur, dobbel knotteskyter, roterende sagblad og en nett-skyter som kan trekkes inn.
• Poison Ivy-roboten inneholder en minifigur-cockpit som kan åpnes, knotteskyter, bevegelige «grenarmer», «giftsumak-gripehånd» som kan holde fast en minifigur, og en veltefunksjon.
• Sett Poison Ivy-roboten ut av spill med sagbladet.
• Denne kule byggeleken inneholder 10 utvalgte oransje, gjennomsiktige kraftstråle-elementer som du bruker for å tilpasse modellene, minifigurene og våpnene dine.
• Inneholder også Fireflys knotteskyter.
• Minifigurene av Poison Ivy, Firefly og The Flash ble lansert i januar 2019.
• Batman-roboten er over 17 cm høy, 10 cm lang og 19 cm bred.
• Poison Ivy-roboten er over 13 cm høy, 6 cm lang og 16 cm bred.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Produktinformasjon
Varemerke LEGO
Artikkelnr. 350-76117
Serie Super Heroes
Varemerker LEGO