MENY
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E
Nerf, Fortnite SMG-E

Nerf, Fortnite SMG-E

599 kr
Produkt:599 kr
Tillvalg:
Konfigurasjon:
Totalt:
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket

Sett i gang med ekte Fortnite-kamper med den motoriserte Nerf Fortnite SMG-E-blasteren! SMG-E-blasteren er inspirert av våpenet fra Fortnite, og fanger utseendet til den i det populære videospillet, fra fargene til piggene, siktet og flere detaljer. Utfordre motstanderne dine og prøv å unngå stormen samtidig som du skyter 1 pil om gangen med den motorisert blasteren med magasin. Denne Nerf Fortnite-blasteren leveres med et magasin for 6 piler og 6 offisielle Nerf Elite-piler. Sett inn magasinet, slå på motoren med akselerasjonsknappen, og trykk på avtrekkeren for å skyte. Batterier kreves (ikke inkludert). Copyright Epic Games. Hasbro og alle relaterte begreper er varemerker som tilhører Hasbro.
FORTNITE BLASTER-REPLIKA: SMG-E-blasteren er inspirert av våpenet som brukes i Fortnite, og fanger utseendet til det som brukes i det populære videospillet
MOTORISERT BLASTER: Slå på motoren med akselerasjonsknappen og trykk på avtrekkeren for å skyte 1 pil om gangen med den motoriserte blasteren (batterier kreves, ikke inkludert)
MAGASIN FOR 6 PILER OG 6 NERF ELITE-PILER: Inkluderer magasin for 6 piler og 6 offisielle Nerf Elite-piler som er testet og godkjent for ytelse og kvalitet, og konstruert av skum med fleksible, hule tupper
Fra 8 år og oppover
FORSIKTIG: Ikke sikt mot øyne eller ansikt. FOR Å UNNGÅ SKADE: Bruk kun offisielle NERF-piler. Andre piler overholder kanskje ikke sikkerhetsstandardene. Ikke utfør endringer på piler eller pilblastere.
ADVARSEL: KVELNINGSFARE – Kan inneholde små deler. Ikke for barn under 3 år.
Inneholder: blaster, 6 piler og veiledning.

Produktinformasjon
Varemerke Nerf
Artikkelnr. 100-E8977EU4
Passe alder 8+
Varemerker Nerf
Strekkode 5010993675425
Serie Fortnite
Country of origin CN
Produkttype Blasters