MENY
Forhåndsbestill LEGO Super Mario!

Forhåndsbestill LEGO Super Mario!

Forhåndsbestill ditt LEGO Super Mario Startsett på Lekia i dag, da får du også en kul LEGO Super Mario-gave med på kjøpet!*

LEGO Super Mario lanseres 1 august og ditt forhåndsbestilte sett kan du hente i butikk eller få tilsendt fra og med denne datoen. Betalingen (699,-) skjer ved lanseringen når du bestiller eller henter ditt sett.

Fyll ut skjemaet nedenfor og forhåndsbestill settet ditt. Velg hvilken butikk du vil hente settet i, alternativt hvis du vil at det skal sendes til deg, velg Lekia.no.

Bestill nå - betal i august!

FORHÅNDSBESTILL HER


Forhåndsbestill LEGO Super Mario!

 

Barn kan låse opp uendelig mange actionfylte utfordringer med denne LEGO® Super Mario™ startbanen, som inkluderer en superinteraktiv LEGO Mario™ figur!

I dette supre lekesettet skal LEGO® Mario™ samle virtuelle mynter mens han løper og hopper fra startrøret til målstangen via LEGO klosser, skyplattformer og ?-klossen og må kjempe mot Goomba og Bowser Jr.


Utvidet spill
En gratis LEGO Super Mario app åpner for utvidet spilling med denne lekegaven for barn. Appen er et trygt forum for deling av ideer med venner. Den inneholder funksjoner for zooming og visning som gjør det lettere å bygge, i tillegg til tips om andre kreative måter å bygge og leke på.
Grenseløse Mario!
LEGO Super Mario sett passer like bra til alenelek som gruppekonkurranser og bringer en velkjent familiefavoritt ut fra spillverdenen og inn i den virkelige verdenen. Denne startbanen og utvidelsessettene byr på uendelig mange utfordringer og stimulerer brukerens evne til å løse problemer.

Forhåndsbestill LEGO Super Mario!

Forhåndsbestill LEGO Super Mario!
  • LEGO® Mario™ har fargesensorer samt LCD-skjermer i øynene, munnen og magen, som viser mer enn 100 ulike reaksjoner på bevegelse. Inkluderer også en høyttaler som spiller kjente lydeffekter og musikk fra videospillet.
  • I dette supre lekesettet skal LEGO® Mario™ samle virtuelle mynter mens han løper og hopper fra startrøret til målstangen via LEGO klosser, skyplattformer og ?-klossen og må kjempe mot Goomba og Bowser Jr.
  • Gjør endringer på startbanen, og bruk den sammen med andre LEGO® Super Mario™ Expansion sett for å lage mer utfordrende nivåer og spill, hvor du kan spille med og mot venner.

  • LEGO® Mario™ figuren drives av to AAA-batterier (følger ikke med), og gir en svært interaktiv spillopplevelse, hvor spillere får umiddelbar tilbakemelding og belønning når de er kreative.
  • Interaktive LEGO® Super Mario™ lekebyggesett passer like godt til alenelek som gruppelek. Med utvidelser og ombygginger byr de på uendelig mange kreative utfordringer og en ny og unik lekeopplevelse med en kjent og kjær figur.