MENY
Play-Doh, Pigsley Splashin Pigs
Play-Doh, Pigsley Splashin Pigs
Play-Doh, Pigsley Splashin Pigs
Play-Doh, Pigsley Splashin Pigs
Play-Doh, Pigsley Splashin Pigs

Play-Doh, Pigsley Splashin Pigs

249,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket

Hva skjer i denne Play-Doh-grisebingen? All gårdsmoro du kan tenke deg! Møt mammagrisen Pigsley, som har en form inni magen for å lage bedårende Play-Doh-grisunger. Barn vil skrike av glede når de legger smågrisene i grisebingen og trykker på bøtten for å få smågrisene til å sprette rundt. Gjør grisene enda lykkeligere ved å fylle grisebingen med Play-Doh-søle! Denne gårdsdyrleken for barn fra 3 år og oppover utgjør en morsom gave til barn som elsker lekegriser og blir kreative med håndverk som modellérmasse. Hasbro, Play-Doh og alle relaterte produkter er varemerker som tilhører Hasbro.
MØT MAMMA PIGSLEY – Denne mammagrisfiguren har en form som kan lage grisunger inne i magen sin! Lag en mengde søte Play-Doh-grisunger igjen og igjen.
SPRETNE GRISUNGER – Legg Pigsleys Play-Doh-grisunger i grisebingen, og trykk på bøtten for å få smågrisene til å sprette rundt!
LA OSS LEKE I SØLA – Men bare Play-Doh-søle! Legg litt Play-Doh-modellérmasse inn i leirhytten, og trykk på taket for å fylle grisebingen med Play-Doh-søle for å la grisungene rulle rundt i den.
INNEHOLDER 4 GIFTFRIE PLAY-DOH-BOKSER – Med 4 Play-Doh-farger, inkludert 2 forskjellige rosafarger, har denne Play-Doh-gårdsleken fargene du trenger for å komme i gang. Leveres også med morsomme bokser med gårdstema.
EN MORSOM AKTIVITET ELLER GAVE FOR BARN FRA 3 ÅR OG OPPOVER – For barn som elsker gårdsdyr, kreative leker og håndverk som modellérmasse – dette Play-Doh-settet er en perfekt kombinasjon av alle 3 verdener!

Produktinformasjon
Varemerke Play-Doh
Artikkelnr. 525-E67235L0
Varemerker Play-Doh
Strekkode 5010993632961
Country of origin CN
Produkttype Lekeleire