MENY
Underserie
  • city great vehicles (1)
  • city trains (2)
  • duplo classic (2)
  • duplo town (6)
  • icons (1)
  • ideas (1)
Alder til

LEGO

LEGO er det ultimate leketøy og mange barns favoritt. I dag finnes LEGO i en rekke varianter som passer for alle aldre og alle interesser. LEGO gir barnet en mulighet til å utforske sin kreativitet, lekenhet og fantasi ved å bygge sin egen verden eller ved å lære å bygge mer avanserte sett. Vanskelighetsgraden øker med alderen. For de yngste barna er LEGO DUPLO perfekt med sine ferdige deler som kan kombineres med de fargerike klossene som kan settes sammen til nøyaktig hva barnet ønsker. Duplo passe perfekt inn i hendene på små barn fra 1-1 1/2 år, og er en favoritt for mange barn helt opp opp til 5 års alder. Finmotorikken utvikles med LEGO og LEGO DUPLO. Fantasi og rollelek blir mer viktig i leken med LEGO når barna blir eldre.

Med denne LEGO® Super Mario™ byggeleken (71428) kan du gi barn fra seks år gøyal rollelek med Yoshis’ egg-stravagante skog. Settet passer som gave eller overraskelse til gamere, og inkluderer en LEGO Super Mario Pink Yoshi-figur og en Yellow Yoshi-figur samt en klossebygd skog med epletre og Yoshis egg-element. Hjelp Yoshi-figurene å samle epler fra treet og legge dem i kurven samtidig som du passer godt på egget deres. Få interaktiv lek ved å legge til en LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ figur fra en LEGO Super Mario startbane (71360, 71387 eller 71403, som alle selges separat). Når en interaktiv figur hopper på handlingstaggen, vises et egg på den digitale skjermen. Vugg den interaktive figuren som en baby for å klekke det digitale egget. Se hvilken Yoshi du får på figurens mageskjerm. Etterpå kan du hoppe og flippe rundt for å høre Yoshi-figurens stemme. Du finner byggeinstruksjoner for ekstrabanesettet i LEGO Super Mario appen, som også inneholder tips om forskjellige måter å bygge og leke på.
119 kr
Akkurat nå vises 29 av 707 produkter Last ned flere produkter

I serien, LEGO Junior's finner du favoritter som Spiderman, Disney Cars, Hulken, Frost, Batman, Superman og Askepott som stimulerer barnets fantasi til å leke med eventyr og historier de gjenkjenner. For de enda eldre barna er det spennende med LEGO Ninjago som virkelig er et kult eventyr med kule figurer og tøffe kjøretøy. LEGO Friends hvor barna kan leke med sin egen fornøyelsespark, kaffebar, båt, hoteller og mye mer er en favoritt for mange. Kombiner ulike sett og lag dn egen by full av vennskap og eventyr. I LEGO City-serien kan barnet ditt være en politimann, brannmann, sjåfør, eller hvorfor ikke en pizzabaker. LEGO City settene kan kombineres og bli en by full av spenning og eventyr. For eldre barn som liker å bygge modeller finnes LEGO Creator som er fantasifulle og utfordrende sett med bygninger, biler og andre kjøretøy. I LEGO Technic-serien kan barn i forskjellige aldre designe og bygge avanserte kjøretøy. LEGO Technics er tilgjengelig for barn fra 7 år til voksne samlere. Det finnes et sett med LEGO til alle. LEGO har lenge vært en favoritt for både barn og deres foreldre, og gir barna en unik mulighet til å utvikle både fantasi, kreativitet, motorikk, logikk og problemløsning samtidig som man har mye moro!