MENY

LEGO

LEGO er det ultimate leketøy og mange barns favoritt. I dag finnes LEGO i en rekke varianter som passer for alle aldre og alle interesser. LEGO gir barnet en mulighet til å utforske sin kreativitet, lekenhet og fantasi ved å bygge sin egen verden eller ved å lære å bygge mer avanserte sett. Vanskelighetsgraden øker med alderen. For de yngste barna er LEGO DUPLO perfekt med sine ferdige deler som kan kombineres med de fargerike klossene som kan settes sammen til nøyaktig hva barnet ønsker. Duplo passe perfekt inn i hendene på små barn fra 1-1 1/2 år, og er en favoritt for mange barn helt opp opp til 5 års alder. Finmotorikken utvikles med LEGO og LEGO DUPLO. Fantasi og rollelek blir mer viktig i leken med LEGO når barna blir eldre.

Oppdag et sted hvor du kan slappe av med LEGO Icons Naturhistorisk museum (10326) modellbyggesettet for voksne. Tilskuddet til Modular Buildings-serien er fullt av ikoniske detaljer og en rekke klossebygde utstillinger, blant annet et brachiosaurus-skjelett som ruver i det to etasjer høye atriet. Opplev en tilfredsstillende reise med dette kule LEGO settet mens du bygger hver minste detalj av museet og utstillingene, kloss for kloss. Første etasje byr på en rekke naturhistoriske utstillinger, mens andre etasje fokuserer på verdensrommet og vitenskap samt en egen utstilling med referanser til klassiske LEGO sett. Taket rommer kuratorens kontor og to takvinduer som fyller bygningen med lys. Settet består også av syv minifigurer til historiefortelling og utstilling. Dette settet er et fordypende prosjekt for deg og en fantastisk bursdagsgave til noen som elsker historie- og vitenskapsmuseer. Se det store utvalget av LEGO byggesett for voksne.
3 399 kr
Akkurat nå vises 29 av 763 produkter Last ned flere produkter

I serien, LEGO Junior's finner du favoritter som Spiderman, Disney Cars, Hulken, Frost, Batman, Superman og Askepott som stimulerer barnets fantasi til å leke med eventyr og historier de gjenkjenner. For de enda eldre barna er det spennende med LEGO Ninjago som virkelig er et kult eventyr med kule figurer og tøffe kjøretøy. LEGO Friends hvor barna kan leke med sin egen fornøyelsespark, kaffebar, båt, hoteller og mye mer er en favoritt for mange. Kombiner ulike sett og lag dn egen by full av vennskap og eventyr. I LEGO City-serien kan barnet ditt være en politimann, brannmann, sjåfør, eller hvorfor ikke en pizzabaker. LEGO City settene kan kombineres og bli en by full av spenning og eventyr. For eldre barn som liker å bygge modeller finnes LEGO Creator som er fantasifulle og utfordrende sett med bygninger, biler og andre kjøretøy. I LEGO Technic-serien kan barn i forskjellige aldre designe og bygge avanserte kjøretøy. LEGO Technics er tilgjengelig for barn fra 7 år til voksne samlere. Det finnes et sett med LEGO til alle. LEGO har lenge vært en favoritt for både barn og deres foreldre, og gir barna en unik mulighet til å utvikle både fantasi, kreativitet, motorikk, logikk og problemløsning samtidig som man har mye moro!