MENY

Medlemsvilkår

Medlemsvilkår
Følgende vilkår og betingelser gjelder for Lekia Kundeklubb som er et lojalitetsprogram utstedt av Lekia Norge AS med bedriftens registreringsnummer 918291032.  Ved å registrere deg som medlem godtar du våre medlemsvilkår for deg og de barna du velger å registrere. Lekia Kundeklubb gir deg rabatter og andre fordeler samt generelle og personlige tilbud basert på dine preferanser. Vi behandler dine personopplysninger slik at vi kan tilby deg som medlem alle fordelene ved å være en del av vårt lojalitetsprogram. Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i våre retningslinjer for personvern her, disse kan også bli funnet på vår nettside. Vennligst les før du blir medlem, slik at du vet hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Medlemskap
Medlemskapet i Lekia er kortløst og gratis og er gyldig i alle våre butikker og online på lekia.no. Medlemskapet er personlig for personer over 16 år og kan ikke overføres. Du kan ha ett (1) medlemskap per husholdning. Du kan legge til barna dine i husholdningen din hvis du for eksempel også ønsker å motta generelle og personlige tilbud basert på deres preferanser. Du kan bli medlem av alle våre butikker, på lekia.no, via sms eller via vår kundeservice. Hvis du ønsker å forlate vår kundeklubb sender du en e-post med dine detaljer til [email protected]. Medlemskapet er knyttet til en personlig innlogging til "mine sider" som du oppretter selv på lekia.no. Der kan du deretter endre/oppdatere/legge til detaljer, se relevante produktanbefalinger, motta spesifikke og tilpassede fordeler og se medlemstilbudene dine. På "mine sider" kan du også se bestillingshistorikken din fra tidligere kjøp på nettet. Husk å være logget inn på lekia.no når du foretar dine kjøp for at de skal være registrert som medlemskjøp og for å dra nytte av medlemstilbudene dine.

Fordeler, tilbud og kommunikasjon

Som medlem hos oss får du direkte markedsføring og informasjon med tilbud, fordeler, rabatter, inspirasjon, invitasjoner til arrangementer og informasjon i nyhetsbrev, sms og brosjyrer hvis du ikke har valgt å takke nei til det. Du kan også få personlige tilbud og produktanbefalinger eller lignende basert på kjøpshistorikken din gjennom utsendelser og digitale kanaler. Du kan velge å gi informasjon hvis du har barn og på den måten få tilpasset kommunikasjon. Vi kommuniserer hovedsakelig via e-post, sms og via lekia.no men noen ganger kommuniserer vi også via magasiner og brev og gjennom digital annonsering på eksterne nettsider (f.eks. Facebook). Du kan når som helst avregistrere deg ved å kontakte: [email protected] eller avslutte abonnementet på tekstmeldingene eller e-postene du har mottatt.

Behandling av personopplysninger
På Lekia verner vi om din integritet og er nøye med å overholde gjeldende personvernlovgivning. Lekia Norge AS, er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi har om deg. Lekia behandler dine personopplysninger og kontaktinformasjon for å gi deg enda bedre service og tilbud. Basert på informasjonen vi samler inn om deg, for eksempel kjøps- og klikkhistorikk, alder og bosted, gjør vi en analyse på segmenter, individuelle eller aggregerte nivåer. Kunnskapen fra analysen kan danne grunnlaget for vår kommunikasjon med deg og din familie og hvilke tilbud, fordeler og informasjon du mottar fra oss. De kan også tjene som grunnlag for beslutninger om vårt produktutvalg og for hvordan vi utvikler lojalitetsprogrammet eller Mine sider på lekia.no. Våre analyser, som innebærer å utføre ulike behandlinger av dine personopplysninger, er nødvendige for å tilfredsstille vår og din legitime interesse (rettslig grunnlag) i evaluering, utvikling og forbedring av våre tjenester, produkter og systemer for kundekollektivet som helhet. I første omgang samler vi inn informasjon direkte fra deg, men for å sikre at vi har riktig adresseinformasjon om deg, kan vi sjekke informasjonen mot offentlige registre. Vi beholder dataene til medlemskapet er avsluttet. Vi selger, handler eller på noen annen måte overfører ikke personlig identifiserbar informasjon til tredjeparter. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet eller selskapet vårt, men vi krever at disse partene godtar å holde informasjonen konfidensiell. Vi mener det er nødvendig å dele informasjon med det formål å undersøke, forebygge eller iverksette tiltak mot ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, situasjoner som utgjør en potensiell risiko for en persons fysiske sikkerhet, brudd på våre vilkår for bruk eller andre ganger når loven krever det. Generell informasjon kan imidlertid deles med tredjeparter for markedsføring, reklame eller andre formål. Hvis du ønsker å dra nytte av Lekia integritetspolicy, kan den leses på lekia.no. Der finner du personopplysningene vi lagrer, formålet med disse, og vi beskriver hvordan Lekia arbeider med databeskyttelse for å sikre at våre kunder og medlemmers personopplysninger håndteres med ytterste respekt og varsomhet. Hvis du har spørsmål om hvordan vi håndterer personopplysningene dine, kan du kontakte [email protected].  

Gyldighet
Ved å registrere deg som medlem godtar du våre medlemsvilkår og at vi kontakter deg i samsvar med vilkårene og betingelsene. Vilkårene og betingelsene kan oppdateres, og du vil alltid finne den nyeste versjonen av disse på lekia.no.  Medlemskapet ditt er gyldig inntil videre med mindre du velger å avslutte det selv eller hvis medlemskapet ditt har vært inaktivt i 24 måneder da det deaktiveres automatisk. Lekia AS forbeholder seg også retten til å blokkere medlemskapet ditt ved misbruk eller mistanke om misbruk.

Endringer i medlemsvilkårene

Lekia Norge AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene og betingelsene i
Lekia kundeklubb, og du anses å bli varslet etter at endringen er kommunisert til deg via e-post eller via lekia.no.

Force Majeure
Lekia er ikke ansvarlig for skade forårsaket av en endring i loven, pålegg fra myndigheter, krigshendelse, streik, blokade, boikott, lockout eller andre lignende omstendigheter. Forbeholdet om streik, blokade, boikott og lockout gjelder selv om Lekia selv tar eller er gjenstand for slike konflikttiltak. Lekia er heller ikke forpliktet til å kompensere i tilfelle skader som oppstår dersom Lekia har vært normalt aktsom.

Lekia 20200910