MENY

Kjøp & Levering

Avtale om kjøp opprettes når din bestilling har blitt bekreftet av Lekia.no (Lekia Online AS) til den epostadressen du har angitt ved bestillingen. Gjennom bestillingen aksepterer du våre vilkår. For å handle på Lekia.no må du ha fylt 18 år. For nåværende kan avtale kun inngås med kunder med leveringsadresse i Norge.

Priser og frakt

Alle priser på Lekia.no er angitt i norske kroner inklusive merverdiavgift. Det fremgår alltid tydelig hva du skal betale i kassen innen du sender inn din ordre. Spesialpriser eller andre tilbud gjelder så langt lageret rekker, alternativt til kampanjeperioden utløper. Varene sendes etter at din adresse er bekreftet og varene er pakket, normalt 1-2 arbeidsdager etter din bestilling. En fraktavgift på 49kroner tilkommer, men ved henting i butikk er leveransen fraktfri.

Leveranse

For øyeblikket leverer Lekia.no kun til adresser i fastlands-Norge. Normalt sendes din ordre i løpet av 1-2 arbeidsdager etter at Lekia.no har bekreftet din bestilling via epost. Utover det det tilkommer det 1-3 arbeidsdager for selve leveransen om ikke annet angis på produktbladet. Om en forsendelse mot formodning blir forsinket vil du bli kontaktet av kundeservice. Selvfølgelig har du da også alltid rett til å heve kjøpet. Ved store offisielle helligdager kan leveringstiden være noe lengre, opp til 5 dager. Annen leveringsadresse godtas ved kortbetaling, ikke ved faktura. Våre pakker sendes med Bring. Alle pakker sendes til ditt nærmeste utleveringssted eller til din valgte Lekia butikk. Allerede sendte pakker kan ikke omdirigeres i ettertid.

Leveranse til butikk

Om du har valgt å hente ut din pakke på en av Lekia’s butikker er fremgangsmåte det samme som nevnt over, men du vil da få en mail direkte fra butikken når din ordre er klar til henting.