MENY

Konkurranseregler

Hvem får delta? 

For å delta i konkurransen må man være 13 år+ eller med godkjennelse fra foresatt og være bosatt i Norge.

Hvordan kontaktes vinneren?

Lekia kontakter vinneren via direktemelding på Facebook eller på den mailen som har blitt brukt i forbindelse med konkurransedeltagelsen. Har vinneren ikke respondert med svar i løpet av 48 timer utpekes en ny vinner. 

Hva vinner man?

Premien finnes presentert i respektive konkurranseinnleggg.
 

Øvrig

Premien kan ikke byttes til kontanter eller i andre varer. Eventuell skatt på premien betales av vinneren. For eksakt skatt på premien kan du kontakte ditt skattekontor.

Lekia forbeholder seg retten til å publisere materiale som sendes inn ved deltagelse i konkurransen, dette inkluderer, men er ikke begrenset til publisering på deltagerens eventuelle tekster, navn og bilder på internet og i andre medier. Lekia forbeholder seg også retten til å spare konkurransedeltagernes eventuelle opplysninger for fremtidig markedsføring og for å kunne kontakte deltagerne med tilbud og annen informasjon og markedsføring. Lekia forbeholder seg retten til når som helst å avbryte konkurransen og endre på konkurransens regler- Lekia leverer kun premier innenfor Norges grenser.

Våre konkurranser er ikke sponset eller gjort i samarbeid med eller administrert av Facebook. Du gir din informasjon kun til Lekia. Informasjonen du gir via denne konkurransen kan bli brukt i fremtidig markedsføring og informasjonsarbeid.