MENY
Barbie, Fashionistas Good Vibes
Barbie, Fashionistas Good Vibes
Barbie, Fashionistas Good Vibes

Barbie, Fashionistas Good Vibes

249,90 kr
På lager i nettbutikk
Estimert leveringstid: 1-3 dager.
[ProductAttribut.Modedockor] fra Barbie

Barbie® Fashionistas™ hyller mangfold med unike motedukker som oppmuntrer til realistiske historier og grenseløse drømmer. 
Med en rekke forskjellige hudfarger, øyenfarger, hårfarger og -teksturer, kroppsfasonger og klær er Barbie® Fashionistas™-dukkene utviklet for å reflektere verden slik barna ser den rundt seg. I tillegg får de uendelig mange muligheter for å lage egne historier og uttrykke sin egen stil.
Inneholder Barbie® Fashionistas™-dukke med klær og tilbehør. Selges hver for seg så langt lageret rekker. Dukkene kan ikke stå uten støtte. De flate skoene passer til dukker med bevegelig ankel eller flate føtter. Farger og dekor kan variere.​Denne serien med 12 Barbie® Fashionistas™-dukker omfatter 6 kroppsfasonger, 9 hudfarger, 6 øyenfarger, 11 hårfarger, 10 frisyrer og en rekke moteriktige klær og tilbehør.​
Barbie®-dukken har mindre bryst enn den originale kroppsformen og er kledd i en rosa kamuflasjesinglet med skriften «Good vibes only» og olashorts. Gule joggesko og en hvit klokke fullender stilen.
Det krøllete, brune håret til Barbie®-dukken er klippet i en kort frisyre som er helt in.​Dette er en flott gave til barn fra 3 år og opp, for når barna leker med Barbie®, ser de for seg alt de kan bli.​
Med flere varianter er det enda morsommere å samle på Barbie® Fashionistas™-dukkene – samle dem alle (selges hver for seg så langt lageret rekker).

Produktinformasjon
Varemerke Barbie
Artikkelnr. 118-960-0517
Varemerker Barbie
Strekkode 887961799569
Country of origin CN
Produkttype Modedukker