MENY
LEGO DUPLO Princess 10899 - Elsas isslott
LEGO DUPLO Princess 10899 - Elsas isslott
LEGO DUPLO Princess 10899 - Elsas isslott
LEGO DUPLO Princess 10899 - Elsas isslott
LEGO DUPLO Princess 10899 - Elsas isslott

LEGO DUPLO Princess 10899 - Elsas isslott

599 kr

Under er det tilvalg du kan kjøpe til dette produktet:

LEGO DUPLO Klossar 2304, Stor Grønn Byggeplate +119 kr
Produkt:599 kr
Tillvalg:
Konfigurasjon:
Totalt:
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.DUPLO-set] fra LEGO

Bli med Disneys Elsa, Anna og Olaf til Elsas isslott, og del fantasifull lek og viktige utviklingsmessige milepæler med førskolebarna. Mens smårollinger leker rollespill med sine favorittkarakterer fra Disney Frost styrker de sine sosiale og emosjonelle ferdigheter, tidlige byggekompetanse og finmotorikk. Snakk om Elsas forhold til søsteren Anna. Nyt kreativ lek med snømannen Olaf. Med en flerfarget lyskloss som lyser opp slottet ved å trykke på en knapp, kan du og smårollingen nyte endeløse muligheter med å gjenskape scener fra Frost-filmen og finne på egne historier i de magiske omgivelsene til Elsas isslott.

Bli med Disney-figurene Anna, Elsa og Olaf til LEGO DUPLO l Disney 10899 Elsas isslott, og del fantasifull lek og viktige utviklingsmessige milepæler med førskolebarnet ditt. Når smårollinger leker rollespill med yndlingskarakterene sine fra Disney Frost, forbedrer de sine ferdigheter i språk og finmotorikk og utvikler sin sosiale og emosjonelle forståelse. Snakk om Elsas forhold til søsteren Anna. Opplev kreativ lek med snømannen Olaf. Trykk på den flerfargede lysklossen for å lyse opp slottet, så kan du og smårollingen din ha det gøy mens dere gjenskaper scener fra Disney-filmen Frost og finner på deres egne fortellinger med dette glitrende isslottet for småbarn.


• Inneholder tre LEGO DUPLO figurer: Anna, Elsa og Olaf.
• Dette Disney Frost-slottet har en sklie, et bord, stoler og kjøkkenutstyr. Lys opp hele slottet med en spesiell lyskloss med knapp.
• La barnet ditt tilegne seg grunnleggende byggeferdigheter og finpusse finmotorikken sin med byggeklosser som kan settes sammen og kombineres på uendelig mange måter for fantasifull lek.
• Denne byggbare leken for smårollinger er laget for å stimulere til rollespill og historiefortelling og hjelper barnet ditt med å utvikle sine språklige, sosiale og emosjonelle ferdigheter.
• Disney Frost isslottet er over 28 cm høyt, 19 cm bredt og 16 cm dypt.

Det rekommenderade priset kommer från LEGO Sverige AB

Produktinformasjon
Varemerke LEGO
Artikkelnr. 350-10899
Serie DUPLO
Varemerker LEGO;Disney Princess