MENY
Nerf Ultra, One
Nerf Ultra, One
Nerf Ultra, One
Nerf Ultra, One
Nerf Ultra, One
Nerf Ultra, One
Nerf Ultra, One

Nerf Ultra, One

599 kr

Under er det tilvalg du kan kjøpe til dette produktet:

NERF, Ultra 10-Dart Refill +100 kr
Produkt:599 kr
Tillvalg:
Konfigurasjon:
Totalt:
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Blasters] fra Nerf

Opplev Nerf Ultra-blastere -- det ypperste innen Nerf-pilavfyring! Nerf Ultra-blastere har et avansert design og en ytelse som gjør at de kan levere ekstreme avstander, treffsikkerhet og fart. De inkluderer de banebrytende Nerf Ultra-pilene -- de lengstflyvende nerf-pilene NOENSINNE, med innovative pilspisser, Aerofin-teknologi og Nerf Ultra-skum. Ta leken til neste nivå med Nerf Ultra-blastere og piler! Nerf Ultra-blastere virker bare med Nerf Ultra-piler. Den motoriserte Nerf Ultra One-blasteren har en piltrommel med plass til 25 piler, og det følger med 25 Nerf Ultra-piler. Fyr av mer enn 2 dusin piler med de ytelsesfordelene som følger med denne Nerf Ultra-blasteren. Fyr av pilene i inntil 36 meter. Det er piloppbevaring på blasteren for rask omlading. Nå kan ferdighetene og ekspertisen som Nerf-kriger akkompagneres av en blaster og piler som vil dominere kampen! Sikkerhetsbriller anbefalt (ikke inkludert). Nerf og alle relaterte egenskaper er varemerker for Hasbro.
DET YPPERSTE INNEN NERF-BLASTERE: Opplev ekstrem avstand, nøyaktighet og hastighet med Nerf Ultra-blastere som er designet med avanserte funksjoner for å ta Nerf-kampene dine til neste nivå
NERF ULTRA-PILER ER DE LENGSTFLYVENDE NERF-PILENE NOENSINNE: Dominer kampen med Nerf Ultra-piler – de lengstflyvende Nerf-pilene noensinne, de flyr inntil 36 meter
NERF ULTRA ONE BLASTER MED HØYKAPSITETSTROMMEL: Den motoriserte Nerf Ultra One-blasteren har en høykapasitetstrommel med plass til inntil 25 Nerf Ultra-piler. Virker bare med Nerf Ultra-piler.
25 NERF ULTRA-PILER: Inkluderer 25 banebrytende Nerf Ultra-piler med innovative pilspisser, Aerofin-teknologi og lett Nerf Ultra-skum. De virker bare med Nerf Ultra-blastere.
Fra 8 år
FORSIKTIG: Ikke sikt mot øyne eller ansikt. FOR Å UNNGÅ SKADE: Bruk bare offisielle NERF-piler. Andre piler overholder kanskje ikke sikkerhetsstandardene. Ikke utfør endringer på piler eller pilblastere.
ADVARSEL: KVELNINGSFARE – Kan inneholde små deler. Ikke for barn under 3 år.
Skal monteres av en voksen person.
Trenger 4 C alkaliske batterier (ikke inkludert)
Inkluderer: blaster, trommel, 25 piler og instruksjoner.

Produktinformasjon
Varemerke Nerf
Artikkelnr. 100-E6596U50
Varemerker Nerf
Strekkode 5010993784820
Country of origin CN
Serie Nerf
Produkttype Blasters