MENY
Julegavefavoritter

Julegavefavoritter

Vi ønsker deg en god jul! Hos Lekia finner du masse spennende, morsomme og utviklende leker! Våre leketøyeksperter hjelper deg med å gi tips om hva du kan kjøpe i julegaver til store og små. Vi gir deg som kunde tilgang på de beste, siste, morsomste og mest trendy lekene. I vårt sortiment er det leker i alle kategorier. Rollelek, actionfigurer, pedagogiske leker, treleker, brettspill og mye mer.

Trasto

Hei min venn, jeg heter Trasto og jeg er en skikkelig rampete valp!
Hvis jeg ikke har bånd på meg, er jeg rampete. Sett på meg båndet og jeg vil adlyde og utfører kommandoer du gir deg. Jeg liker å kysse, gå, gi labb og mye mer. Jeg kan lære hele 60 forskjellige kommandoer!
Trasto, en veldig rampete valp. Når han har båndet på, er han lydig, men når du tar det av blir han rampete!
Ta på båndet og trene Trasto, gjenta kommandoene flere ganger for at han skal lære, akkurat som en ekte hund! Øv kommandoene med Trasto kontinuerlig slik at han blir en lydig og kosete hund.
Trasto kan gjenkjenne 60 forskjellige stemmekommandoer på svensk og norsk. Gå, sitte, ligge, danse og mye mer. Trasto vil elske å leke med deg!
Trasto krever 4 AA-batterier, inkludert.

Monster Buster

Søk med Monster Buster etter monstrene, når et monster projiseres på veggen, trykk på Monster Buster for å fange det. Monsteret er lagret i din Monster Buster, og du kan lete etter flere monstre. Med lyd og lys.

Ponnien Toffee

Ponnien Toffee er en realistisk myk ponni som trenger din kjærlighet og omsorg.
Med interaktive funksjoner som lyder og bevegelser, er Toffee så lik en ekte ponni som du kan få.
Mat Toffee med gulrøtter og bruk børsten til å ta vare på den.
Toffee har 7 interaktive funksjoner. Toffee lager lyder, beveger øynene og ørene. Noen ganger blir Toffee redd hvis den hører høye lyder. Da lukker den øynene, gråter og beveger ørene. Kos, børste og mate Toffee med gulrøtter og Toffee vil bli rolig igjen.

Gear Head

Samle de tøffeste bilene med Gear Head! Åpne den lille verktøykassen og finn verktøyene du trenger for å åpne kassen, finn bilnøkkelen og lås opp oppbevaringsboksen i form av et bildekk og inni har du bilen din. Hva det vil være, er en overraskelse. Du sparer emballasjen og verktøyene og blir med i leken for når bilen må kjøre tilbake i garasjen for å repareres eller vedlikeholdes.

MUNCHKINZ

Dyrene fra Munchkinz spiser alt på sin vei! Legg den medfølgende maten i munnen, og de mumler i seg hele tiden mens de gir fra seg en veldig tilfredsstillende lyd. Åpne deretter baksiden av bleien, så finner du hva som har passert.

X-elarate Bilbana

Tøff bilbane som lyser i mørket!
Bilen er radiostyrt, på frekvens 2,4 GHz og lades med USB.
Bilbanen blir opp til 490 cm lang og er i 75 deler. Bygg banen horisontalt eller vertikalt.
Spennende og rask kjøring!

Glitterific

Lag ditt eget unike hobbyting og mote med Glitterific Studio & Vaccum. Lag klistremerker - legg til glitter - sug til overflødig glitter med din Glitterific Magic penn - med vakuumfunksjon.