MENY
Monster Jam Konkurranse

Monster Jam Konkurranse

 SLIK BLIR DU MED I KONKURRANSEN

BLI MED INNEN 15. MAI 2019 FOR Å FÅ SJANSEN TIL Å VINNE FLOTTE MONSTER JAM-PREMIER!

Ta et bilde av deg og de superråe Monster Jam-bilene i butikken!
Alt du trenger å gjøre er å sende bildet ditt til [email protected], så velger vi ut det beste Monster Jam-bildet.
Alle de heldige vinnerne blir kontaktet direkte.

HVEM KAN DELTA?
For å delta i konkurranse må du være 13 år eller eldre og være fast bosatt i Norge. For barn under 13 år kreves det at en foresatt står som deltaker.

HVORDAN KONTAKTES VINNERNE?
Alle vinnere kontaktes via e-post til den e-postadressen som oppgis av deltakeren selv. Vinnerne publiseres i tillegg på www.lekia.no i en kort periode etter at vinnerne er kåret.

HVORDAN VINNER DU?
Vinnerne er de personene som, innen fristen for deltakelse i konkurransen utløper (kl. 23.59 den 14. mai 2019), har sendt inn de beste bildene med motiv av Monster Jam produkter sammen med den beste begrunnelsen for at det er akkurat de som bør vinne vår Monster Jam konkurranse. En jury bestående av ansatte hos MAKI AS velger ut vinnerne, og avgjørelsen kan ikke overprøves.

HVA VINNER DU?
1. PREMIE: 5 x 4 VIP-billetter* til Monster Jam Eventet på Ullevi lørdag 15. Juni 2019. *Inkluderer adgang til showet samt adgangskort back-stage. Utgifter til reise er ikke inkludert.

2. PREMIE: 20 x Monster Jam Deluxe Dirt Set 6044986.

3. PREMIE: 30 x Monster Jam 2-pack Trucks 6044943.

GENERELT

Premien kan ikke overdras til andre eller byttes inn i kontakter eller andre varer. Lekia forbeholder seg retter til å oppbevare opplysninger om deltakerne så lenge konkurransen pågår for å kunne varsle om eventuell premie. Konkurransen på lekia.no gjelder kun innenfor Norges grenser.

MONSTER JAM EVENTET PÅ ULLEVI For mer informasjon: www.monsterjam.com Billetter: www.ticketmaster.se