MENY
Peppa Pig, Peppas Cruise Ship
Peppa Pig, Peppas Cruise Ship
Peppa Pig, Peppas Cruise Ship

Peppa Pig, Peppas Cruise Ship

999 kr
På lager i nettbutikk
Estimert leveringstid: 1-3 dager.
Fri frakt på dette produktet

Opplev fantasifulle eventyr med Gretas cruiseskip! Barn kan leke på alle mulige måter med Greta Gris-lekebåtsettet i 17 deler, med 3 etasjer med mange funksjoner, 13 tilbehør og 3 figurer inspirert av Greta Gris' favoritter! Barna kan late som om de spiser i spisestuen med jungeltema og snu stolene for å se film i kinosalen! Sett opp ballbingen og sklien i lekeområdet, og ta den barnedrevne heisen opp til hyttene og brett ut køyesengene! Sett opp bassenget på taket eller ta en matbit i kafeteriaen! Ta en tur i den lille båten! Når leken er over, kan skipet foldes sammen og delene oppbevares på innsiden. Greta Gris-lekene er perfekte gaver til barn fra 3 år og oppover, og vil sette fantasien i sving hos de minste. 2022 ABD Ltd/Ent. One UK Ltd. Hasbro og alle relaterte navn er varemerker som tilhører Hasbro.

-GRETA PIG MULTI-STORY TOYSET: Greta skal på cruise! Barna kan åpne dette lekeskipet og la fantasien løpe løpsk, med tre etasjer, mange lekeområder og tilbehør, og tre figurer! (Ikke beregnet for vannlek.)
MANGE LEKEOMRÅDER: Spisestue og kino med jungeltema, kafeteria, ballbinge, fungerende heis, lugarer med utfellbare køyesenger og mye mer!
TRE GRETAGRISFIGURER: Gretagris-settet inneholder tre figurer på 7,5 cm som kan poseres, inkludert Gretagris, julenissens neshorn og kaptein Otter.
-13 TILBEHØR: Barna kan finne på morsomme historier med tilbehøret, som for eksempel et basseng og solsenger, en sklie og en liten båt som en figur får plass i.
-PRAKTISK OPPBEVARING: Cruiseskipet kan lukkes og skyves over gulvet for lekne eventyr til sjøs, og figurene og tilbehøret kan oppbevares inni.
-GRETA GRISP PRESENTER: Lekene for førskolebarn fra 3 år og oppover er morsomme gaver til barn som elsker serien.

-Fra 3 år og oppover
Settes sammen av en voksen.
Ikke beregnet for lek i vann.
-Innhold: skip, 3 figurer og 13 tilbehør.

Produktinformasjon
Varemerke Peppa Pig
Artikkelnr. 100-F62845L0
Strekkode 5010996160379
Varemerker Peppa Pig
Country of origin China