MENY
Schleich - Farm World - Horse stable
Schleich - Farm World - Horse stable
Schleich - Farm World - Horse stable

Schleich - Farm World - Horse stable

1 099 kr
På lager i nettbutikk
Estimert leveringstid: 1-3 dager.
Fri frakt på dette produktet
[ProductAttribut.Bondgårdar] fra Schleich

Det er mye å finne på i den fargerike Schleich®-hestestallen, som byr på timevis med lek og moro. Med de 7 søte dyrene, 2 hestebokser, bøndene Paul og Laura og en hel masse tilleggsutstyr, er det enkelt å få gjort alt det daglige gårdsarbeidet.

Det er mye å finne på i den nye fargerike Schleich®-hestestallen, som byr på timevis med lek og moro. Med de 7 søte dyrene, 2 hestebokser, bøndene Paul og Laura og selvfølgelig en hel masse tilleggsutstyr, er det enkelt å få gjort alt det daglige gårdsarbeidet. Laura gjør seg klar til en ridetur, mens Paul legger ut nytt høy med taljen. Med de bevegelige transportrullene er det enkelt for Paul å frakte høyballene til fôrsklien, derifra sklir de raskt ned i trillebåren. Bruk fôrvisningen til å bestemme trinn for trinn hva dyrene skal få. Skal tro om bonden har oppdaget den søte musa som sitter i musehullet? Barnet kan plassere klistremerkene som følger med hestestallen etter ønske.

Innhold:
1 x Shire-hoppe, 1 x Shire-hingst, 3 x andunger, 1 x kattunge, 1 x mus, 2 x bønder, 1 x sal, 1 x hestestall, 1 x fôrsklie, 1 x huske, 1 x trau, 4 x paddocker, 1 x stige 1 x eple (grønt), 1 x gulrot, 1 x høyball, 1 x høysåte, 1 x høygaffel, 1 x bøtte, 2 x fôrtrau, 1 x strigle, 1 x stelleboks, klistremerker, 1 x fôringsvisning

Produktinformasjon
Varemerke Schleich
Artikkelnr. 118-42485
Varemerker Schleich
Strekkode 4055744029912
FALSE
Produkttype Bondegårder