MENY
Spider-Man, Bend And Flex Ast
Spider-Man, Bend And Flex Ast
Spider-Man, Bend And Flex Ast
Spider-Man, Bend And Flex Ast
Spider-Man, Bend And Flex Ast
Spider-Man, Bend And Flex Ast
Spider-Man, Bend And Flex Ast

Spider-Man, Bend And Flex Ast

229,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket

En bit fra en radioaktiv edderkopp transformerer Peter Parker til Net Winging Superhero Spider-Man med fantastiske krefter og evnen til å klatre opp vegger. Sving! Snurre rundt! Flekk dine krefter! Barna kan bøye, flex, posere og leke med favoritt superhelten fra vidunder med disse supermicial spider-man bøy og flex figurer. Samle tegn inspirert av Marvels univers (hver figur solgt separat). De stiliserte superheltene har fleksible armer og ben som kan settes i forskjellige stillinger for den perfekte possen! Helten og dramaet slutter aldri når barna former deres bøyning og flexfigurer i flere lekende stillinger. Det medfølgende edderkoppnettverkstilbehøret gir posentene en ekstra dimensjon i restaureringen av de beste Marvel-scenene. Lag vanvittige slagmarker hvor vår helt viser sine beste bevegelser! Tross alt er det at en ekte helt (eller skurk) alltid er fleksibel. Copyright 2019 Marvel. Hasbro og alle relaterte navn er varemerker for Hasbro.
Bend!: Epic Fun med vendinger! Spider-Man Bend og Flex Figur på 15 cm har fleksible armer og ben som kan roteres og vendte seg til et stort utvalg av fantasifulle stillinger!
Flexa !: Se hvor morsomt det er å snu Spider-Man-tallet i fantasifulle handlingsposisjoner. Bend og Flex-tegn definitivt devy det normalt når det gjelder de forskjellige handlingene.
Posing: Hold posisjonen din! Hver fleksibel figur kommer også med et spindelnettverksutstyr for å gi den perfekte posen den lille ekstra.
Classic Marvel Design: Tenk deg at du følger Spider-Man inn i kampen med en klassisk design som fikk sin inspirasjon fra Marvels univers.
Samle andre Bend and Flex Tall: Samle andre Spider-Man Bend og Flex Tall for enda morsommere! Inkludert: Venom, Ghost Spider og Miles Morales. Ytterligere tall selges separat, avhengig av tilgjengelighet.
ADVARSEL! Små deler kan løsne.
Innhold: Figur og tilbehør.

Produktinformasjon
Varemerke Spiderman
Artikkelnr. 100-E73355L2
Strekkode 5010993638543
Varemerker Spiderman
Country of origin VN