MENY
Kun hos Zzand, Stretch Sand Blue
Zzand, Stretch Sand Blue
Zzand, Stretch Sand Blue

Zzand, Stretch Sand Blue

99,90 kr
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket

Vanlig sand omskapt til ekstraordinær Zzand

I stedet for å tilby barnet ditt konvensjonelle brettspill eller elektronikk som ikke bidrar særlig til den kognitive utviklingen, kan du gi dem denne sanseaktiviteten som vil holde dem opptatt i timevis. Barna vil elske å skape med den tøyelige Zzand og de medfølgende verktøyene, og foreldrene vil elske den sølefrie leken.

Vi presenterer Sand-Tastic Stretch Play Sand fra Zzand Stretch Sand!

Zzand Stretch Sand Kit er her for å forandre livet ditt. Settet er utstyrt med all sanden barna trenger og en rekke verktøy for å sette i gang leken, og så er det bare å sette i gang med fantasien. La moroa og leken begynne når de skaper fantasiverdener av sand, knuser dem og begynner på nytt.

Få fart på barnas kreativitet

Zzand Stretch Sand-settet kan sette fart på barnas kreativitet og være en flott aktivitet på fester, familiesammenkomster på søndager eller grillfester når du vil at barna skal være kreativt opptatt og underholdt. Denne stressavlastende leken er en flott gave til barn i alle aldre.

Fløyelsaktig og glatt tekstur
Zzand Stretch Sand er nøye utformet med en fløyelsaktig tekstur som er spesielt behagelig for små, ømme hender. Den er mye mykere enn den vanlige kornete konsistensen til annen elastisk sand.

Superskulpturert Strekkbar og utvidbar
Mulighetene er uendelige med lekesanden vår. Du kan tøye og utvide sanden så mye du vil, og den vil alltid være 

Produktinformasjon
Varemerke Zzand
Artikkelnr. 100-48109496
Strekkode 7333380005550
Varemerker Zzand
Country of origin China