MENY
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6
Nerf Elite 2.0, Commander RC 6

Nerf Elite 2.0, Commander RC 5

349 kr

Under er det tilvalg du kan kjøpe til dette produktet:

Nerf Elite 2.0, Refill 49 +200 kr
Nerf, N-Strike Elite 12 Dart +90 kr
Produkt:349 kr
Tillvalg:
Konfigurasjon:
Totalt:
Utsolgt i nettbutikk
Kan ikke bestilles for øyeblikket
[ProductAttribut.Blasters] fra Nerf

Gjør deg klar for kamp med Nerf Elite 2.0-blastere med innebygde egenskaper for tilpasning slik at du kan oppgradere dem og få overtaket i Nerf-konkurranser. Bygg opp samlingen din av Elite 2.0-blastere for å optimalisere strategien din og få et taktisk overtak og fleksibilitet til alle oppdrag og kamper! Nerf Elite 2.0 Commander RD-6-blasteren har 3 taktiske skinner, et festepunkt for kolbe- og løpsforlengelse for å tilpasse blasteren for enhver Nerf-kamp. Blasteren har en roterende trommel for 6 piler slik at du kan fyre av flere piler før du må lade om. Skyt 1 pil av gangen, eller utfør en rask pilskyting med alle de 6 pilene. Kolbe- og løpsforlengelse er ikke inkludert. Inneholder 12 offisielle Nerf-piler – legg inn 6 i blasteren og ha de andre klare til du skal lade om. Skyter piler opptil 27 meter. Krever ikke batterier. Briller er anbefalt (ikke inkludert). Nerf og alle relaterte produkter er varemerker som tilhører Hasbro.
OPPGRADERINGSKLAR BLASTER: Tilpass blasteren for alle slags kamper eller oppdrag ved å benytte deg av 3 taktiske skinner og festepunkt for kolbe- og løpsforlengelse (kolbe- og løpsforlengelse ikke inkludert)
INKLUDERER 12 NERF-PILER: Leveres med 12 offisielle Nerf-piler for å fylle opp trommelen for 6 piler – og 6 flere piler klare for når du skal lade om. Skyt, lad om, og fortsett å skyte!
RASK PILSKYTING: Beveg klargjøringshåndtaket bakover og trykk inn avtrekkeren for å skyte ut 1 pil. Hold inne avtrekkeren og beveg håndtaket raskt frem og tilbake for å skyte alle de 6 pilene raskt ut
SKYTER PILER OPPTIL 27 METER: Denne blasteren skyter piler opptil 27 meter
Alder: Fra 8 år
UNNGÅ ØYESKADE:
ADVARSEL: Sikt ikke på øyne eller ansikt. Det anbefales at spillere og personer i nærheten bruker briller. Bruk bare offisielle Nerf-piler. Det er ikke sikkert andre piler møter sikkerhetsstandarden. Ikke endre på pilene eller blasteren.
ADVARSEL: FARE FOR KVELNING – små deler kan genereres. Ikke for barn under 3 år.
Inneholder: blaster og 12 piler.

Produktinformasjon
Varemerke Nerf
Artikkelnr. 100-E9485EU5
Varemerker Nerf
Strekkode 5010993725038
Country of origin CN
Serie Nerf
Produkttype Blasters