MENY
LEGO DOTs!

LEGO DOTs!

Velkommen til DOTS!

Opplev en fargerik verden full av kreativitet og moro med LEGO® DOTS sett! Barn kan utforske forskjellige måter å uttrykke seg på med armbånd eller pyntegjenstander, som de kan sette sammen, designe og dekorere om og om igjen. Med disse settene kan barna utfolde seg fritt. Her er det ingen regler, bare blanke ark, fargerike fliser og barnas fantasi. Alle som liker kunst og håndverk, kan slippe seg løs og skape nye ting på farten med sett som kan designes på nytt, om og om igjen.Ikke bare kule leker

Lær om alle de forskjellige fordelene barn får av å utforske DOTS måten å leke på. Med DOTS kan barn utforske den frie og kreative leken, de får tro på egne designferdigheter og de får oppleve gleden over å kunne uttrykke seg! Kast deg uti!

LEGO DOTs!

LEGO DOTs!Lek med LEGO DOTS sett!

Lett og rask moro i små porsjoner! Laer hvordan du lager et unikt armbånd eller en nyttig pyntegjenstand til rommet ditt. Raske og underholdende kunst- og håndarbeidsprosjekter som gir umiddelbar mestring og stolthetsfølelse. Og som kan designes om og om igjen! DOTS flisene klikkes raskt og enkelt på både armbånd och plater!


 

 

Her finnes det ingen grenser!

Med LEGO® DOTS sett kan barn uttrykke seg fritt!
Følg med och bli inspirert på sosiale medier #DotYourWorld

LEGO DOTs!