MENY
Owleez

Owleez

Hei kompis, jeg heter Owleez og jeg er en liten ugle som ikke vet hvordan jeg skal fly. Jeg trenger din hjelp til å lære! Jeg er ugla Owleez og jeg er interaktiv og jeg reagerer med lyd og lys når du tar vare på meg. Du kan til og med lære meg å fly på ordentlig!

Når jeg våkner er øynene mine hvite og jeg smiler lykkelig. Jeg blir veldig glad for å møte deg, så pass godt på meg med mat og ernæring. Følg med på øyenfargen min for å forstå hva jeg vil, hvis for eksempel øynene blir gule betyr det at jeg er sulten. Etter middagen kan det hende at jeg trenger å rape litt, da blir øynene mine grønne og du må klappe meg på ryggen så rapen kommer ut. Det er deilig å rape?!
Etter maten og rapen synes jeg det er fint å synge en sang sammen.

For å lære Ugla Owleez å fly skal du holde meg i hånden din og bevege meg opp og ned til jeg sier WEEEEE! Når jeg vil prøve å fly selv begynner øynene mine å glitre i regnbuens farger, men pass godt på meg, er jeg ikke klar blir øynene mine røde og vi må trene mer. Hjelp meg med å bygge opp min selvtillit. Hver gang jeg klarer å fly litt blir jeg tryggere og jeg kan fly litt lenger hver gang! Når jeg er ferdig trent opp, kan jeg fly i opptil 10 sekunder, avslutte med en dans og så må jeg hvile og kose med deg.

Produktet finner du i din Lekia-butikk og kan bestilles online!

Owleez - Ugle - rosa
Rek.Pris 799 kr 799 kr Finnes i butikk
Owleez - Ugle hvit
Rek.Pris 799 kr 799 kr Finnes i butikk