MENY
NYE BUTIKKER

NYE BUTIKKER

Fraa 1 januar 2024 tilkommer foreløpig 17 nye butikker i Norge. Tilveksten av nye butikker gjør at vi tar nye steg mot våre mål. Vi er på en veldig spennende reise sier Ulf Werner, Etableringssjef i Lekia. 
 
Første delmål i Norge er nådd.
Vi har en spennende tid foran oss og 1.januar 2024 blir vi 17 nye Lekia-butikker i Norge. Vi blir tilgjengelig for kundene våre i to områder der vi har manglet butikker. Dette er veldig gledelig og ikke minst veldig inspirerende, sier Espen Sandberg ( Country manager Norge) 
 
Den fysiske butikken og leken i fokus.
Lekia har alltid mål om å utvikle den fysiske butikken fremover og skape gode opplevelser for både barn og voksne.
Dette er en viktig faktor for vår positive utvikling og fremdrift de siste årene. Vi er dyktige på fysiske butikker og har sterk tro på en videre utvikling av faghandelen.
Leken er viktig og derfor er det viktig med en sterk faghandel. Lek er et grunnleggende menneskelig behov, gjennom leken forbereder vi oss på livet. Vi i Lekia skal ta ansvar for barn og voksnes forventninger til leker og vi skal tilby kvalitet og inspirasjon, glede, fingerferdighet og kunnskap i en bransje som mange kanskje oppfatter som litt uviktig. Vi tar leken på alvor.
 
Tar nye markedsandeler.
Økningen i antall butikker i Sverige de siste årene har gjort oss til markedsleder på leketøy i Norden, men vi ser fremover og har alltid ambisjoner om å ta nye markedsandeler. Nå får vi en betydelig større markedsandel i Norge og styrker vår posisjon. Dette skal vi bruke til å gjøre Lekia mer attraktivt og spennende for våre kunder, sier markedssjef Lasse Aleksander Nilsen.

Kontaktpersoner:
Ulf Werner
Butiksprofil / Etablering
[email protected]

Espen Sandberg
Country Manager Norge
[email protected]

Lekia er Nordens største leketøykjede for frivillige kjøpmenn og vi signerer stadig nye butikker på nye lokasjoner. Dette er veldig spennende!

I  tillegg tilbyr vi våre egne merker av den beste kvalitet til en rimelig penge! Vi ønsker å tilby våre kunder gode opplevelser, mange aktiviteter og god service når du handler av våre faghandlere . Velkommen skal du være!