MENY
NYHET - LEGO VIDIYO!

NYHET - LEGO VIDIYO!

Gjør skjermtid til kreativ tid!

LEGO® VIDIYO™ settene gir jenter og gutter som liker å synge, danse og opptre, tilgang til en helt ny verden der de kan lage musikkvideoer. Opplev hvordan de bruker appen til å lage stadig mer kreative musikkvideoer som er fulle av gøyale figurer, favorittlåter, kule dansetrinn og eventyrlige effekter. VIDIYO™ appen har flere innebygde sikkerhetsfunksjoner og byr på et gøyalt og trygt miljø, hvor barn kan regissere og dele musikkvideoene de lager.

Spill. Skap. Gjenta

LEGO® VIDIYO™ universet byr på en kreativ opplevelse som barn vender tilbake til gang på gang.

VIDIYO oppdateres regelmessig med ny musikk, og barn kan utfolde seg kreativt og regissere, produsere og spille i flere videoer. Etter hvert som de oppdager nye musikksjangere og tør å eksperimentere med ulike musikkvideoeffekter som låses opp ved hjelp av BeatBits, får de stadig større selvtillit.

Det er alltid noe nytt å oppleve i LEGO® VIDIYO universet, med ukentlige utfordringer, samlerfigurer og BeatBits.

Hva er BeatBits?

BeatBits er gøyale effekter som barn kan legge til i musikkvideoene sine. Det er masse å velge mellom, fra rare lydeffekter og bakgrunner til spennende kostymeskifter.

Hvor mange BeatBits inneholder hvert sett?

Hver BeatBox inkluderer 14 tilfeldige BeatBits og to spesielle BeatBits. Hver Bandmates-overraskelsesboks inneholder to tilfeldige og en spesiell BeatBits. ​

Hvordan aktiverer man BeatBits?

Du skanner BeatBits med LEGO® VIDIYO™ appen for å låse opp effekter, lyder, trinn og mer.

Haugevis av BeatBits

Barn vil elske å tilpasse videoene sine med BeatBits. Det finnes over 90 BeatBits totalt, så barn kan skape noe nytt hver gang.