MENY
NYHET! Klikk & Hent

NYHET! Klikk & Hent

Klikk & Hent - Bestill online, hent og betal i butikken. Håndtering innen en time.

Vi har nå rullet ut den etterlengtede Klikk & Hent-tjenesten.

Aktive butikker:
Bodø
Horisont
Jessheim
Lagunen
Lambertseter
Linderud
Lørenskog Metro
Molde
Oslo City
Oslo Tveita
Porsgrunn
Sandefjord
Sortland
Strømmen
Tiller
Triaden
Tønsberg
Vestkanten
Vinterbro
Ålesund

Varene som er tilgjengelige for "Klikk & Hent" er merket med et symbol og teksten "Klikk & Hent" på produktkortet.
For å Klikk & Hent et produkt, trykk videre inn i produktet og velg "Hent i butikk".
På dette stadiet, du kan velge hvilken butikk du vil hente i. Du kan også velge butikk øverst i siden, ved siden av handlekurven.

NYHET! Klikk & Hent

LEKIA er en av Nordens største leketøyskjeder, med over 160 butikker i Sverige og Norge. LEKIA er dessuten en av Skandinavias største grossister innenfor Leker og Babyartikler.  Våre butikker kan se forskjellige ut, men alle heter Lekia og har samme grunnsortiment og kundepolicy. Det er viktig for oss at du som kunde skal oppleve hvor enkelt og morsomt det er å handle hos oss. Om du handler en leke i Kristiansand kan du bytte den i Kirkenes om det passer deg bedre.

Vi har som mål at våre kunder skal finne de de beste, nyeste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre. Hos oss kan du finne fødselsdagsgaver, navnedagsgaver, festartikler, julegaver og mye mer. Leker som passer små som store barn.

Leker er en viktig del av alle barns utvikling. Lekia har mange års erfaring på leketøy og vi anser at alle leker er pedagogiske verktøy til barnets utvikling. Lek er en viktig og naturlig del av et bars oppvekst. og leketøy skal forberede barna for det voksne livet. Hos Lekia har vi leketøy i alle kategorier av lek, bl.a. rollelek, actionfigurer, samlefigurer, spill, hobby og utelek. Lekia har egne varemerker som Humble & Heart, PAP og KID. Våre egne varemerker er et sortiment for alle aldre som du ikke finner hos noen annen konkurrerende butikk. Hos oss finner du alle store leketøysvaremerker som LEGO, NERF, BRIO, Disney, L.O.L, Barbie, Fisher-Price og alle de siste lekene fra aktuelle filmer.

LEKIA ble etablert for å skape en moderne og konkurransedyktig kjede med tettere kjedesamarbeid og selvstendige kjøpmenn for å kunne møte kravene fra fremtidens forbrukere. Kjedekontoret eies av kjedens kjøpmenn. Selskapet ble etablert i Sverige i 2009, og i 2016 gikk mange butikker fra konkurrerende kjeder i Norge også over til å bli LEKIA. Ønsker du å starte en Lekiabutikk? Ta kontakt på mailadressen under.

I din lokale Lekia butikk arrangerer våre leketøysforhandlere en del aktiviteter for barn og familier. Alt fra å feire noe spesielt til å underholde de minste og inspirere de eldre. Det kan være å lære seg triksene med det siste fra NERF, til å bygge med LEGO eller treffe dine favorittfigurer.