MENY
Vi finnes her for deg!

Vi finnes her for deg!

Vi går in i en tid der det er viktig at vi støtter og tar vare på hverandre. Din trygghet er viktig for oss. Lekia følger utviklingen av COVID-19 nøye, både i verden og i våre butikker.  

Våre 34 butikker har fortsatt åpent rundt om i landet. Alle Lekia-butikker eies og drives av forhandlere. Alle driver sine egne bedrifter som nå har enorme utfordringer, akkurat som i andre bransjer. Vi er alle påvirket. Gjennom å støtte din lokale butikk i disse tider gir dere håp til alle barn som elsker å besøke oss..  

Leketøy er  en viktig del av barns utvikling. Alle husker det ene leketøyet vi så på og ønsket oss da vi var mindre. Spenningen ved å gå inn i en butikk for å se på, lytte etter, kjenne på og klemme har skapt en lengsel etter den spesielle anledningen til å få den og fortjene den. Gleden dette medfører kan bevitnes av alle foreldre, men også av våre forhandlere og deres personale.

Mange foreldre kjemper med å underholde barna i dagens situasjon. En del har hjemmeundervisning, noen har hjemmekontor samtidig som man må sysselsette barna.  

Mange av våre butikker har gjort tilpasninger slik som endrede åpningstider og skreddersydd kreative løsninger for at dere kan kjøpe leketøy til barna på en trygg måte. I en urolig tid som denne er lek og samhold fortsatt viktig. Vår høyeste prioritet er derfor å være tilstede for deg som kunde på den måten du foretrekker. 

Finn din favorittbutikk her


For de som ønsker å handle på lekia.no går det selvfølgelig bra å fortsette å bestille til din nærmeste butikk eller til ombud.  

Nå er tiden inne for at alle må hjelpe til med å redusere risiko for smittespredning. I våre butikker har vi fjernet alle demonstrasjons-leker og vi vasker og rengjør regelmessig alle kontaktflater. Vi må alle følge helsemyndighetenes anbefalinger og være nøye med å vaske hender, hoste og nyse i armkroken og holde avstand til hverandre. I tillegg må vi holde oss hjemme når vi er syke. Vi vet ikke hvordan situasjonen vil utvikles men vi lover at vi vil fortsette å forsøke gjøre hverdagen og livet hjemme så enkelt som mulig for alle. 

Ta vare på hverandre!

PS. Følg Folkehelseinstituttets anbefalinger!